אהבה ובגדים יפים לנצח

בפוסט הזה אני הולכת לשלב שני דברים שאני אוהבת במיוחד: את בן זוגי החתיך ליאו (בהופעת בכורה בבלוג מאז שהסתפר לדעתי), וכרגיל – בגדים יפים והרבה מהם!

שואלים אותי לא מעט מה היחס של ליאו לבגדים. האם גם הוא אוהב להתלבש יפה כמוני? האם גם לו יש ארון מטורף ומפוצץ כמו שלי?
אז האמת היא, שביום יום הוא מתלבש די “רגיל”. אבל האהבה האמיתית שלו בתחום האופנה זה מה שמכונה “בגדי הופעות”. כיוון שהוא עוסק בתחום ההפקות והקולנוע יש לנו בבית ארון מלא תלבושות מיוחדות, לא משהו שלובשים ביום יום אלא בכנסים (כמו אייקון למשל) או הופעות (כמו מופע הקולנוע של רוקי).
בהשראת פרוייקט הזוגות המשגע של פיפה החלטנו לעשות צילומים משותפים שיענו על שתי מטרות: גם להציג לעולם את האאוטפיטים של ליאו, וגם להראות, שוב, שאהבה לחלוטין מגיעה בכל מידה. אנחנו ביחד מעל 11 שנים ואני חושבת שבצילומים האלה פשוט רואים כמה כיף לנו להיות ביחד.

אני אגב מתנצלת מראש שהפוסט יהיה ארוך מהרגיל – פשוט היו כל כך הרבה תמונות יפות שממש התקשיתי לבחור, בזכות הצילום הנפלא של טליה ביקסון והאיפור המושלם של ענבל גולנסר. אני שוקלת לפתוח אלבום פייסבוק שבו אעלה את כל התמונות כי באמת היו המון מוצלחות שנשארו בחוץ.

הלוק הראשון שבחרנו הוא לוק סטימפאנק. למי שלא מכירה – מדובר בסגנון שמשלב לוק ויקטוריאני עם כל מיני פריטים טכנולוגיים של התקופה, לעתים עם קצת נגיעות מודרניות.
ליאו לובש חולצת ראפלס שקנינו בקמדן בלונדון, מעיל סטימפאנק סגול שנקנה גם הוא שם (אבל יש לו גרסה לקנייה מאיביי), מכנסי ג’ינס סגולים, מגבעת מלונדון ומגפיים גבוהים מאמאזון.
לי אין ממש בגדי סטימפאנק ולכן בחרנו ללכת יותר על התאמה צבעונית – אני בשמלה ירוקה של דורותי פרקינס, נעליים סגולות מפריימרק וג’קט יד שנייה שיש בו אלמנטיים צבאיים שקצת מתכתבים עם הסגנון הסטימפאנקי.
DSC_0004 (Custom) DSC_0006 (Custom) DSC_0016 (Custom)
DSC_0017DSC_0020 (Custom) DSC_0027 (Custom)
DSC_0038 DSC_0043
DSC_0041 (Custom) DSC_0052 (Custom)

הלוק הבא – גיק שיק. זה לוק שאיתו ליאו הולך לפעמים גם ביום יום, מינוס הפפיון. הסוודר והחולצה שמתחתיה הם מH&M, הג’ינס משוק הכרמל והפפיון מחנות תחפושות.
אני הלכתי על לוק שנות ה-50 שיתאים לתמה, בשמלה פרחונית מקולקציית הרטרו של פיפה, ומעליה סריג פתוח שרק מונח על הכתפיים של פריימרק. הנעליים של פליי פוט.
DSC_0146 (Custom) DSC_0151 (Custom) DSC_0158 (Custom) DSC_0162 (Custom) DSC_0171 (Custom) DSC_0178 (Custom) DSC_0193 (Custom) DSC_0199 (Custom) DSC_0207 (Custom) DSC_0209 (Custom) DSC_0226 (Custom) DSC_0229 (Custom)

הלוק הבא הוא של חליפה מטורפת במיוחד בהדפס משבצות אדומות שליאו מצא בויצ”ו עם חולצה לבנה מפריימרק. לזה הוא צירף קסקט באותה דוגמה. אני לבשתי כחולים כדי לתת קונטרה לאדום: חצאית משובצת מאסוס ומעיל פפיטה כחול של נומה, עם מגפוני משבצות אדומים מפיפה.
DSC_0234 (Custom) DSC_0237 (Custom) DSC_0246 (Custom) DSC_0251 (Custom) DSC_0261 (Custom) DSC_0265 (Custom) DSC_0277 (Custom) DSC_0278 (Custom) DSC_0285 (Custom) DSC_0291 (Custom) DSC_0293 (Custom) DSC_0300 (Custom)

זה הלוק האחרון והחביב עליי ביותר באופן אישי. ליאו לובש חליפה אפורה שנקנתה בפריימרק ונלבשה לחתונות של אחי ושל אחותו בווריאציות שונות מעט. אני לובשת את קרופ טופ הנצנצים של טליה ששילבתי עם חצאית המקסי האפורה-כסופה היפהפיה הזו של צילה.
DSC_0059 (Custom) DSC_0060 (Custom) DSC_0073 (Custom) DSC_0079 (Custom) DSC_0082 (Custom) DSC_0090 (Custom) DSC_0095 (Custom) DSC_0106 (Custom) DSC_0109 (Custom) DSC_0123 (Custom) (2) DSC_0125 (Custom) DSC_0126 (Custom) DSC_0128 (Custom) DSC_0131 (Custom) DSC_0136 (Custom) DSC_0138 (Custom) DSC_0140 (Custom)

שיהיה לכולכן יום אהבה נפלא, לא בהכרח לבן זוג אלא אהבה לחיים, לאנשים סביבכן ובעיקר – לעצמכן.

צילום: טליה ביקסון
איפור: Inbal Golenser – Makeup Artist

 

תגובות באמצעות פייסבוק

תגובות

נכתב ע”י
יותר מ- May Graff

+ מהעולם

לחיצה על תמונה תוביל אתכן לפוסט ממנו היא נלקחה, שם תוכלו למצוא...
קרא/י עוד

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.