דיסקליימר: ההתייחסות למושג “פלאס סייז” כאן היא כפי שהוא מוצג בתקשורת ולכן תוכלו למצוא כאן גם נשים ממוצעות לחלוטין ואפילו רזות לטעמי, משום שבעולנו המעוות הן נחשבות מידות גדולות. כמובן שכל הכתוב הוא טעמי האישי בלבד.
רבל ווילסון
אני אוהבת את השילוב בחלק העליון, הצבעים והאורך. המכנסיים לעומת זאת לא לטעמי.

זה מעולה! קודם כל נקודות ועיגולים זה טרנד חם כרגע (פוסט בנושא בקרוב) ובשנית, הגזרה פשוט מדוייקת לה להפליא.

כריסי מץ
פשוט וחמוד.

קלי קלארקסון
אני קצת מבולבלת לגבי הלוק הזה, כי אני אוהבת את הצבע ואת החלק העליון והקשירה במותניים, אבל כל מה שקורה בחלק התחתון לא ברור לי וגם גורם לי לא להבין איזה סוג לבוש זה בעצם – שמלה? טוניקה עם מכנסיים? מה הולך שם???
זה לוק שאני ממש מחבבת (למעט הגרביונים השחורים הנצחיים). צבעוני וכיפי.

וכאן שוב בוורוד לוהט בשמלה מרשימה של כריסטיאן סיריאנו. משהו בחלקה העליון של השמלה קצת משטיח ומרבע אותה, ועדיין אני בסך הכל אוהבת את הלוק.

אשלי גרהאם לובשת ליוויס
זה לוק מעניין, אבל… החולצה לחלוטין נראית כמו חולצה ולא כמו שמלה.

כריסטינה הנדריקס לובשת מארק ג’ייקובס
למה, למה, למה החולצה הזו מתחת??? זה היה יכול להיות כל כך מקסים בלי. ואם כבר חולצה אז למה החולצה הכה לא קשורה הזו???
לה לה אנתוני לובשת שאנל
נראית מצויין בשמלה מאוד fierce. האמת שנראה שהיא ירדה במשקל ואני לא בטוחה אם מתאימה למדור עדיין…
